luni, 31 mai 2010

Camioane si autobuze second hand Mercedes-Benz

Chiar daca cei de la Mercedes-Benz sunt faimosi pentru masinile lor, ei sunt de asemenea cei mai mare producatori de camioane si autobuze. Camioanele si autobuzele sunt fabricate in diferite marimi.
Formularul de cautare de pe Mascus.ro va permite sa gasiti camioane si autobuze second hand de la Mercedes-Benz. Rasfoiti prin gama larga de vehicule de la Mercedes-Benz.
Mercedes-Benz este una dintre marcile mondiale cele mai inovatoare, care exista de peste 100 de ani. Productia actuala este facuta de catre grupul Daimler AG. Prima masina a fost livrata in December 1900. Aceasta a ajuns sa fie inceputul unei cariere de succes, care este inca in desfasurare. "Mercedes" a fost inregistrata ca marca in 23 Iunie si a devenit o marca comerciala dupa trei luni.
Condusul unui vehicul de la Mercedes-Benz te face sa te simti in siguranta si sigur pe tine. Sentimentul de securitate este amplificat de calitatea vehiculului.

Folositi Mascus, cea mai mare piata online Europeana pentru utilaje grele si vehicule de transport, pentru a gasi vehicule ca autobuze si camioane Mercedes-Benz.

luni, 3 mai 2010

Claas - Utilaje si masini second hand pe Mascus.ro


Din anul 1913, cand August Class a fondat compania in Clarholz, Germania, compania s-a dezvotat mult. Infatisarea si functionalitatea combinei de recoltat din 1930 s-au schimbat mult si au evoluat in utilajele moderne din zilele noastre. Prima combina de recoltat a aparut in 1936.

Claas are o relatie foarte stransa cu clientii sai. Claas este representata in multe tari din Europa, SUA si Asia prin gama larga de produse si prin dealerii sai. Folositi optiunile de cautare disponibile pe Mascus pentru a va gasi un tractor sau un utilaj de recoltat de la Claas.

Gasiti pe Mascus utilaje second hand cum ar fi: combine de recoltat Class, utilaje agricole si tractoare.

Fiat - Utilaje si masini second hand pe Mascus.ro

Sediul central al lui Fiat este situat in Torino. In ziua de azi, compania este condusa de familia Agnelli, ca si in ultimele decenii. Fiat reprezinta o mare parte din industria constructoare de masini din Italia si produce de exemplu excavatoare, camioane si autobuze.

Fiat este compania parinte a grupului Fiat si produce masini. CNH si Iveco fabrica in ziua de azi toate vehiculele comerciale. CNH produce tractoare si combine de recoltat, dar si multe alte tipuri de utilaje.

Productia vehiculelor comerciale este azi reprezentata de Iveco, in timp ce productia de autobuze este reprezentata de Irisbus. Vehiculele speciale sunt fabricate de Magirus.

Gasiti pe Mascus utilaje second hand, cum ar fi camioane Fiat, tractoare si combine de recoltat.

Încarcatoare frontale second hand


In cazul in care cautati incarcatoare frontale second-hand, puteti alege intre a cauta in toate anunturile din subcategoria Mascus sau sa folositi optiunile noastre de cautare pentru a vedea doar anunturile alese. Pentru a restrange rezultatele cautarii specificati modelul, anul fabricatiei, intervalul in care sa se incadreze pretul etc. Va recomandam sa va inregistrati pentru a avea acces la optiuni suplimentare - veti putea adauga anunturi la Favorite si sa le comparati, sa folositi alerte si sa tineti evidenta cererilor datelor de contact. Daca nu sunt incarcatoare frontale second-hand pe care vreti le cumparati, exista o unealta gratuita, numita “Cerere Anunt”, pe care o puteti folosi.

Combine agricole second hand

Daca aveti combine agricole second-hand de vanzare, le puteti pune spre vanzare pe Mascus.ro. Daca nu sunteti inregistrat, contul dumneavoastra Mascus RO va fi creat in acelasi timp. Daca sunteti deja inregistrat, puteti sa va autentificati si datele dumneavoastra vor fi importate automat din profil in anunt.

Cei care vor folosi regulat serviciile Mascus pentru a vinde/schimba echipament, ar trebui sa se inregistreze ca dealeri pentru a beneficia de pachetele speciale.