marți, 8 mai 2012

Tractoare Kubota


Kubota Corporation este una dintre cele mai mari companii constructoare de utilaje agricole si de constructii din zilele noastre.Firma a fost infintata in 1980 in Osaka, Japonia, si produce o gama diversa de tractoare agricole, vehicule utilitare, echipamente de constructii sau masini de tuns iarba, toate acestea fiind comercializate in peste 130 de tari. In acest moment Kubota Tractors Corporations ofera clientilor 4 serii de modele:
Seria BX - ofera tractoare de mici dimensiuni ce pot fi folosite ca si tractoare pentru tuns iarba, dispun de motoare cu 18 pana la 25 de cai putere. Ele sunt ideale pentru muncile din jurul casei si gradina.
Seria B - ofera tracatoare compacte, de dimensiuni un pic mai mari decat cele din Seria BX, au motoare cu 18 pana la 32 de cai putere, tractiune integrala si sunt ideale pentru lucrari in jurul gospodariei si gradina.
Seria L - ofera tractoare compacte, cu motoare de 30 pana la 59 de cai putere si isi fac treaba foarte bine in cadrul lucrarilor la fermele de mici dimensiuni.
Seria M -  ofera tractoare agricole compacte cu motoare de 43 pana la 135 de cai putere, pot avea transmisii 4x4 si sunt foarte bune pentru orice tip de agricultura.
Toate modele, din cadrul oricarei serii, pot fi echipate cu brate excavatoare,cupe cu incarcator si multe alte accesorii pentru o mai mare utilitate.
Tractoarele Kubota sunt utilaje agricole ce inglobeaza tehnologia japoneza de ultima generatie, lucru care le face foarte fiabile si de asemenea sunt si putin poluante, compania avand la baza o gandire foarte verde.Pentru cei ce nu isi permit sa achizitioneze  un tractor Kubota nou, Mascus Romania  are o oferta foarte variata  de tractoare second hand Kubota, la preturi foarte bune.