joi, 23 septembrie 2010

Seceratoarele si combinele CASE


Seceratoarele CASE:
Seceratoarele CASE sunt printre cele mai cunoscute tipuri de seceratoare disponibile si au o istorie indelungata care le-a dovedit longevitatea de-a lungul deceniilor. CASE exista pe piata de la mijlocul anilor 1800, astfel ca, in acest rastimp, si-au stabilit o reputatie solida pentru multe dintre seceratoarele lor de clasa. Echipamentul de secerat este atat de cautat astazi incat multe dintre modele CASE mai noi sunt detinute de mai multi proprietari de-a lungul existentei lor, datorita durabilitatii, valorii si performantelor la munca campului. Utilajele CASE pot functiona pe combustibili biodiesel moderni in concentratii de 20% si 100%, ceea ce contribuie din plin la versatilitatea masinilor.

Combine CASE de vanzare:
CASE ofera o gama larga de combine, capuri, culegatoare de bumbac si combine de trestie de zahar pentru a veni in ajutorul tuturor fermierilor. Combinele sunt vandute actualmente in America de Nord, America de Sud, Africa, Asia, Europa, Australia si Noua Zeelanda. Seceratoarele sunt pe piata din toata lumea, iar cererea pare sa ramana ridicata multi in anii ce vor urma. Concurentul de piata usor identificabil al lui CASE este John Deere, dar CASE e mandra sa anunte constructia de echipamente superioare, in toate categoriile, comparat cu echipamentul John Deere din aceeasi clasa. Compania ofera astazi 6 modele diferite de combine Axel-Flow, cu nivele diferite de cai-putere si productivitate pentru a veni in sprijinul fermelor de orice marime.

Fie ca e vorba de echipament nou sau vechi de cativa ani de zile, seceratoarele CASE sunt fiabile si reprezinta o investitie de baza, valoarea lor pastrandu-se intacta pe mai multi ani. Seceratoarele John Deere, Kabota si Massey nu se pot compara cu traditia calitatii inceputa de CASE cu 150 de ani in urma. Incepand cu CF80 si incheind cu 8010, exista modele disponibile pentru orice buget si suprafata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu