marți, 8 februarie 2011

Tractoarele Lamborghini


Lamborghini este un nume asociat cu masini sportive italienesti de mare clasa, dar fondatorul Ferrucio Lamborghini si-a inceput afacerea in 1949 realizand printre cele mai bune tractoare de ferma de pe piata.

Lamborghini Trattori a inceput in hambarul lui Ferrucio inainte de a fi construita o fabrica in orasul din nordul Italiei, Cento. Pana in 1958, compania construia 1500 de tractoare pe an.

Tractorul Lamborghini si-a castigat reputatia de tractor puternic si fiabil, iar Ferrucio a intarit necesitatea de a construi cat mai multe parti in fabrica sa proprie, unde putea sa asigure o productie de mare calitate.

Astazi, tractoarele Lamborghini sunt considerate cel mai bine construite, fiind prevazute cu un sistem de franare independent direct si transmisie sincronizata care previne ciocnirea angrenajelor.

Cele mai importante modele de tractoare Lamborghini

Exista 13 modele in gama de tractoare Lamborghini, de la compactul R1 la puternicul R8 cu osie in fata si suspensie la cabina.

Un exemplu de tractor puternic de ferma este S Cross, disponibil la 55 si 65 de cai-putere. Este echipat cu un motor Lamborghini cu 3 cilindri, cu racire prin piston si radiator aerisit. Fiecare cilindru are un injector independent de combustibil pentru performanta sporita si eficienta ridicata.

S Cross este dotat cu cutie de viteze pe 4 trepte cu 3 game de viteze si un numar de 12 viteze inainte si inapoi. Vehiculul are o constructie solida, dar platforma operatoare este construita pe blocuri silentioase pentru a reduce sunetul si vibratiile pentru a usura munca soferului.

Cei care cauta un tractor profesional ar trebui sa arunca o privire la R6. 110-120 Hi-Profile cu economie de combustibil.

Dotat cu caracteristici de inalta tehnologie, acest model este creat pentru peformante majore cu confortul oferit de suspensia hidraulica pe osia din fata si suspensia pneumatica a cabinei.

Orice ai avea nevoie, Lamborghini este alegerea ideala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu