luni, 19 decembrie 2011

Mini excavatoare Schaeff

Originile firmei Schaeff isi au radacini in anul 1947 insa compania a inceput sa produca echipamente de constructii ca si mini excavatoare, buldoexcavatoare ori incarcatoare pe roti in anul 1992 cand compania s-a orientat si spre aceasta piata. Astazi aceasta divizie face parte din grupul Terex.

Un produs Schaeff care si-a demonstrat utilitatea si eficienta este mini excavatorul. Acesta este conceput pentru a nu-si pierde din valoare si este echipat cu motoare Mitsubishi, motoare ce sunt de incredere si care dispun de un aport considerabil de putere. Modele care s-au facut remarcate sunt Schaeff HR12 sau Schaeff HR18, ele sunt adaptabile, de dimensiuni mici si se pot strecura in locuri in care un excavator obisnuit nu ar putea ajunge.

Utilajele second hand intretinute sunt de foarte multe ori de luat in considerare si reprezinta si cea mai buna optiune de a economisi bani. Asadar daca sunteti pregatiti sa schimbati lopata si va ganditi la un utilaj care sa o inlocuiasca, site-ul Mascus dispune de o gama larga de mini excavatoare Schaeff din care dumnevoastra puteti alege si care cu siguranta nu va vor dezamagi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu