marți, 15 februarie 2011

Combinele agricole Massey Ferguson


Fabricarea acestor combine agricole dateaza din anul 1938, cand primele combine autopropulsate au aparut pe piata. Combinele agricole Massey Ferguson au cea mai mare rata de descarcare, de 160 de litri/s, ceea ce e mai repede decat la orice alta combina agricola. De fapt, combinele lor descarca recolta de 60 de ori mai repede decat cel mai apropiat rival.

Combinele agricole Massey Ferguson de top

Aceste combine se gasesc in multe variante din care sa alegeti. Seria 9005 are 3 combine diferite. Acestea au motoare cu 6 cilindri si o transmisie in 4 viteze. Prima varianta, modelul MF 9695, are un motor care scoate 300 cai putere si e o combina clasa VI. Este cea mai mare si mai incapatoare combina, avand cu 33 % mai mult spatiu disponibil in cabina. Acest model are un motor Sisu Diesel Citius 84 CTA si poate incarca pana la 720 de litri. Poate sa transporte o recolta de pana la 10 500 de litri. A doua varianta, modelul MF 9795, are un motor ce scoate 350 cai putere si e o combina din clasa VII. Acest model poate sa transporte o recolta de pana la 12 300 litri, fiind cea mai mare combina agricola din clasa sa in acest moment. Acest model are acelasi tip de motor precum cel anterior si poate duce aceeasi cantitate de combustibil. A treia varianta, modelul MF 9895, are un motor care scoate 425 cai putere si este o combina din clasa VIII. Aceasta este renumita atat pentru putere, cat si pentru performante. Acest model are un motor CAT C13 Acert si o capacitate de stocare a combustibilului de 1 00 de litri. Poate transporta o recolta de pana la 10 500 de litri.

miercuri, 9 februarie 2011

Stivuitoarele telescopice JCB


Firma JCB este unul dintre cei mai buni producatori de echipament de constructie. Produsele lor sunt vandute in peste 150 de tari. Firma se ocupa de aceasta afacere de 62 de ani. JCB are o larga varietate de produse compacte in intreaga lume,produce peste 300 de masinarii, face cele mai bune stivuitoare telescopice si face cele mai bune buldo-excavatoare si produse pentru industrie grea.

Nu numai ca fac cele mai bune stivuitoare telescopice, ci iau in serios amenintarile cu privire la mediul global. Prin acest lucru, JCB asigura fiecare fabrica de faptul ca stilul lor ecologic va fi pastrat odata cu achizitionarea masinariilor JCB. De asemenea, JCB isi face treaba si in ceea ce tine de comunitate. Au ajutat recent la reconstruirea unei scoli in Jharsaintly, India, care a avut parte de un spatiu limitat.

Modele de stivuitoare telescopice JCB de top

Stivuitoarele telescoice JCB arata precum un stivuitor normal. Ele sunt puse sa indeplineasca sarcinile pe care un stivuitor nu le poate indeplini. Exista 2 clase de stivuitoare telescopice JCB. Cele pentru agricultura si cele pentru sarcini generale. Cele din clasa pentru agricultura se gasesc in 9 variante si se folosesc in cadrul fermelor. Cele cu scopuri generale se gasesc in 7 variante si se folosesc in constructii. Numerele modelelor de stivuitoare telescopice JCB sunt urmatoarele: 520-40, 520-50, 524-50, 525-50, 526-55, 527-55, 588-7, 531-70, 533-105, 535-125 Hiviz, 535-140 Hiviz, 535-95, 536-60, 540-140, 540-170; 541-70.

Indiferent de modelul de masinarie JCB pe care il aveti, va veti acomoda cu el. Pe langa stivuitoarele telescopice, cei de la JCB mai produc basculante, buldoexcavatoare, excavatoare compacte, remorci compacte, containere de gunoi, masini de tuns iarba, stivuitoare, alte utilitare si generatoare.

Cei de la JCB va ofera asistenta tehnica 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana. Tehnicienii sunt mereu disponibili si raspund imediat cerintelor voastre, cu o mare precizie. JCB ofera, de asemenea, asigurari pentru toti cei care vor sa isi protejeze bunurile. Beneficiile sunt mari si ofertele sunt foarte competitive. De asemenea, JCB ofera un schimb calitativ al componentelor care au stat nefolosite mai mult de 80 % din timp. Firma JCB este tot mai cunoscuta pentru produsele lor, pe masura ce se extind tot mai mult si tot mai bine.

marți, 8 februarie 2011

Tractoarele Lamborghini


Lamborghini este un nume asociat cu masini sportive italienesti de mare clasa, dar fondatorul Ferrucio Lamborghini si-a inceput afacerea in 1949 realizand printre cele mai bune tractoare de ferma de pe piata.

Lamborghini Trattori a inceput in hambarul lui Ferrucio inainte de a fi construita o fabrica in orasul din nordul Italiei, Cento. Pana in 1958, compania construia 1500 de tractoare pe an.

Tractorul Lamborghini si-a castigat reputatia de tractor puternic si fiabil, iar Ferrucio a intarit necesitatea de a construi cat mai multe parti in fabrica sa proprie, unde putea sa asigure o productie de mare calitate.

Astazi, tractoarele Lamborghini sunt considerate cel mai bine construite, fiind prevazute cu un sistem de franare independent direct si transmisie sincronizata care previne ciocnirea angrenajelor.

Cele mai importante modele de tractoare Lamborghini

Exista 13 modele in gama de tractoare Lamborghini, de la compactul R1 la puternicul R8 cu osie in fata si suspensie la cabina.

Un exemplu de tractor puternic de ferma este S Cross, disponibil la 55 si 65 de cai-putere. Este echipat cu un motor Lamborghini cu 3 cilindri, cu racire prin piston si radiator aerisit. Fiecare cilindru are un injector independent de combustibil pentru performanta sporita si eficienta ridicata.

S Cross este dotat cu cutie de viteze pe 4 trepte cu 3 game de viteze si un numar de 12 viteze inainte si inapoi. Vehiculul are o constructie solida, dar platforma operatoare este construita pe blocuri silentioase pentru a reduce sunetul si vibratiile pentru a usura munca soferului.

Cei care cauta un tractor profesional ar trebui sa arunca o privire la R6. 110-120 Hi-Profile cu economie de combustibil.

Dotat cu caracteristici de inalta tehnologie, acest model este creat pentru peformante majore cu confortul oferit de suspensia hidraulica pe osia din fata si suspensia pneumatica a cabinei.

Orice ai avea nevoie, Lamborghini este alegerea ideala.

joi, 3 februarie 2011

Combinele CASE


Combinele CASE sunt printre cele mai cunoscute tipuri de seceratoare disponibile si au o istorie indelungata care le-a dovedit longevitatea de-a lungul deceniilor. CASE exista pe piata de la mijlocul anilor 1800, astfel ca, in acest rastimp, si-au stabilit o reputatie solida pentru multe dintre seceratoarele lor de clasa. Echipamentul de secerat este atat de cautat astazi incat multe dintre modele CASE mai noi sunt detinute de mai multi proprietari de-a lungul existentei lor, datorita durabilitatii, valorii si performantelor la munca campului. Utilajele CASE pot functiona pe combustibili biodiesel moderni in concentratii de 20% si 100%, ceea ce contribuie din plin la versatilitatea masinilor.

Combine CASE de vanzare

CASE ofera o gama larga de combine, capuri, culegatoare de bumbac si combine de trestie de zahar pentru a veni in ajutorul tuturor fermierilor. Combinele sunt vandute actualmente in America de Nord, America de Sud, Africa, Asia, Europa, Australia si Noua Zeelanda. Seceratoarele sunt pe piata din toata lumea, iar cererea pare sa ramana ridicata multi in anii ce vor urma. Concurentul de piata usor identificabil al lui CASE este John Deere, dar CASE e mandra sa anunte constructia de echipamente superioare, in toate categoriile, comparat cu echipamentul John Deere din aceeasi clasa. Compania ofera astazi 6 modele diferite de combine Axel-Flow, cu nivele diferite de cai-putere si productivitate pentru a veni in sprijinul fermelor de orice marime.

Fie ca e vorba de echipament nou sau vechi de cativa ani de zile, seceratoarele CASE sunt fiabile si reprezinta o investitie de baza, valoarea lor pastrandu-se intacta pe mai multi ani. Combinele John Deere, Kabota si Massey nu se pot compara cu traditia calitatii inceputa de CASE cu 150 de ani in urma. Incepand cu CF80 si incheind cu 8010, exista modele disponibile pentru orice buget si suprafata.

marți, 1 februarie 2011

Remorcile cu containere usoare Ekeri


Firma Ab Ekeri Oy are o reputatie de 50 de ani ca fiind de departe una dintre cele mai bune firme producatoare de remorci din Finlanda. Firma isi pune accentul pe remorcile cu containere cu usi laterale, precum si pe containerele pentru camioane. Usile laterale fac incarcarea si descarcarea marfurilor mai usoara, in locurile in care montarea platformelor de incarcare nu e posibila. Asemena locatii sunt magazinele mici, zonele centrale ale orasului si apartamentele.

Remorcile cu containere usoare Ekeri, datorita usilor laterale, ofera transportorilor o flexibilitate incomparabila. Remorcile Ekeri sunt capabile sa manevreze incarcaturi de toate marimile si formele care, altfel, ar necesita un container cu deschidere totala laterala. Acest lucru face ca remorcile Ekeri sa fie o alegere excelenta pentru cei care se muta si au nevoie sa isi transporte lucrurile. in mod normal, o remorca cu containere usoare Ekeri are un perete fix, de obicei amplasat in partea dreapta, iar cealalta parte laterala este mobila pe toata lungimea ei.

Firma Ekeri produce remorci sub forma de cutii, atat cu structuri FNA cat si FNC. Ambele tipuri de structuri sunt testate si aprobate de ATP. Remorcile aprobate FNA pot sa mentina temperatura containerului intre 12 si 0 grade C. Cele aprobate FRC au o izolatie mai buna, pentru a mentine temperatura intre 12 si -20 grade C. Datorita capacitatii de a le incarca din lateral, o remorca Ekeri catalogata ca FNA sau FNC reprezinta o alegere buna pentru transportarea produselor perisabile intre depozite si alti destinatari. Usile laterale fac ca orice incarcatura sa fie disponibila oricand, asa ca e nevoie de o mai putina grija asupra randuirii lor, atunci cand le incarcati. Va puteti opri oricand aveti nevoie.

Accesoriile disponibile pentru remorcile Ekeri sunt rampele de urcare si sistemele intermediare de podele, care fac legatura dintre remorca si solul inalt. Cei de la Ekeri asteapta cu nerabdare sa auda preferintele clientilor, care ar putea include sectoare de separare in container, recipiente de scurgere si recipiente speciale de racire sau incalzire. Acestea sunt doar cateva dintre ele.