joi, 25 februarie 2010

Utilaje forestiere second hand de vanzare

Mascus.ro este locul potrivit pe internet pentru a cauta utilaje forestiere second hand de vanzare. Va oferim o larga selectie de echipamente forestiere second hand iar utilizand functia noastra de cautare, puteti gasi rapid utilajul dorit. Cautarea detaliata va permite sa alegeti dintre: marca, anul fabricatiei, modelul, gama de preturi, ore de utilizare si locatia vanzatorului. In plus, este posibil sa se afiseze doar anunturile cu utilaje forestiere second hand care au poze. Daca doriti sa contactati dealerul de utilaje forestiere second hand, va rugam sa le spuneti ca ati gasit anuntul pe siteul Mascus.ro. De asemenea, este posibil sa utilizati formularul online special care va permite sa puneti intrebari sau de a trimite un mesaj personal catre vanzator. Il veti gasi cu usurinta sub fiecare anunt.


Nu am gasit utilajele forestiere second hand pe care as vrea sa le cumpar. Ce trebuie sa fac?

In ciuda faptului ca Mascus ofera o larga selectie de echipamente forestiere second hand, cateodata s-ar putea sa nu gasiti utilaje forestiere second hand pe care doriti sa le cumparati. Din fericire, puteti folosi intotdeauna serviciul gratuit Cerere Anunt. Acest serviciu te ajuta sa comunici cu dealerii care vand utilaje forestiere second hand.

Este posibila finantarea unei achizitii sau a transportului de utilaje forestiere second hand?

Da, este posibil. Mascus va juta de asemenea cu finantarea sau transportul oricarei achizitii de utilaje forestiere second hand. Daca sunteti interesati de aceasta optiune, completati cererea online pentru serviciul financiar sau de transport. Cererea este disponibila sub fiecare anunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu