joi, 25 februarie 2010

Masini de transport second hand pe Mascus.ro


Daca, cautati masini comerciale second hand de vanzare, ar trebui sa stiti ca in toate subcategoriile puteti gasi masini de transport second hand de vanzare, plasate fie de catre dealeri, fie de catre companiile de transport, logistica sau de catre proprietarii de camioane. Cand cautati anunturi, retineti ca Mascus nu este proprietarul acestor masini de transport si trebuie sa contactati direct vanzatorul. Mascus nu ia parte la tranzactie si nici nu percepem comision. Cand veti gasi masina de transport second hand cautata, contactati vanzatorul folosind numarul sau de telefon sau e-mail, care apar mai jos de anunt sau doar completati formularul de cerere vizibil sub anunt. Cand contactati vanzatorul, nu uitati sa mentionati de Mascus, pentru ca agentii de publicitate sa continue sa puna anunturi cu masinile de transport second hand pe Mascus.ro.

Cum ma poate ajuta Mascus sa vand masini de transport second hand?

Daca sunteti o companie care detine masini de transport second hand, este foarte simplu si usor, doar publica anunturi cu masinile tale pe pagina noastra web. Cat de multa costa, puteti gasi in lista noastra de preturi. Pentru dealerii de masini de transport second hand avem pachete speciale cu o taxa lunara si o limita a masinilor care urmeaza a fi postate. Informatii despre pachetele nostre speciale, la contact echipa Mascus Romania.

Cum sa trimiteti Cererea de Anunt pentru masini de transport second hand?

Cateodata se intampla sa nu gasiti masina de transport pe care o cautati. Va recomandam sa folositi serviciul de Cerere Anunt. Puteti completa o Cerere Anunt, unde puteti descrie ce tip si marca de masina de transport second hand doriti sa cumparati. Puteti, de asemenea, sa specificati, din care tara doriti sa o cumparati. Cererea dvs. va fi trimisa catre dealeri de masini de transport second hand care folosesc des Mascus si va vor prezenta oferta lor. Acest serviciu este gratuit, deci il puteti folosi chiar daca ati gasit unele masini, dar doriti sa mai primiti si alte oferte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu