joi, 25 februarie 2010

Masini de transport second hand pe Mascus.ro


Daca, cautati masini comerciale second hand de vanzare, ar trebui sa stiti ca in toate subcategoriile puteti gasi masini de transport second hand de vanzare, plasate fie de catre dealeri, fie de catre companiile de transport, logistica sau de catre proprietarii de camioane. Cand cautati anunturi, retineti ca Mascus nu este proprietarul acestor masini de transport si trebuie sa contactati direct vanzatorul. Mascus nu ia parte la tranzactie si nici nu percepem comision. Cand veti gasi masina de transport second hand cautata, contactati vanzatorul folosind numarul sau de telefon sau e-mail, care apar mai jos de anunt sau doar completati formularul de cerere vizibil sub anunt. Cand contactati vanzatorul, nu uitati sa mentionati de Mascus, pentru ca agentii de publicitate sa continue sa puna anunturi cu masinile de transport second hand pe Mascus.ro.

Cum ma poate ajuta Mascus sa vand masini de transport second hand?

Daca sunteti o companie care detine masini de transport second hand, este foarte simplu si usor, doar publica anunturi cu masinile tale pe pagina noastra web. Cat de multa costa, puteti gasi in lista noastra de preturi. Pentru dealerii de masini de transport second hand avem pachete speciale cu o taxa lunara si o limita a masinilor care urmeaza a fi postate. Informatii despre pachetele nostre speciale, la contact echipa Mascus Romania.

Cum sa trimiteti Cererea de Anunt pentru masini de transport second hand?

Cateodata se intampla sa nu gasiti masina de transport pe care o cautati. Va recomandam sa folositi serviciul de Cerere Anunt. Puteti completa o Cerere Anunt, unde puteti descrie ce tip si marca de masina de transport second hand doriti sa cumparati. Puteti, de asemenea, sa specificati, din care tara doriti sa o cumparati. Cererea dvs. va fi trimisa catre dealeri de masini de transport second hand care folosesc des Mascus si va vor prezenta oferta lor. Acest serviciu este gratuit, deci il puteti folosi chiar daca ati gasit unele masini, dar doriti sa mai primiti si alte oferte.

Utilaje forestiere second hand de vanzare

Mascus.ro este locul potrivit pe internet pentru a cauta utilaje forestiere second hand de vanzare. Va oferim o larga selectie de echipamente forestiere second hand iar utilizand functia noastra de cautare, puteti gasi rapid utilajul dorit. Cautarea detaliata va permite sa alegeti dintre: marca, anul fabricatiei, modelul, gama de preturi, ore de utilizare si locatia vanzatorului. In plus, este posibil sa se afiseze doar anunturile cu utilaje forestiere second hand care au poze. Daca doriti sa contactati dealerul de utilaje forestiere second hand, va rugam sa le spuneti ca ati gasit anuntul pe siteul Mascus.ro. De asemenea, este posibil sa utilizati formularul online special care va permite sa puneti intrebari sau de a trimite un mesaj personal catre vanzator. Il veti gasi cu usurinta sub fiecare anunt.


Nu am gasit utilajele forestiere second hand pe care as vrea sa le cumpar. Ce trebuie sa fac?

In ciuda faptului ca Mascus ofera o larga selectie de echipamente forestiere second hand, cateodata s-ar putea sa nu gasiti utilaje forestiere second hand pe care doriti sa le cumparati. Din fericire, puteti folosi intotdeauna serviciul gratuit Cerere Anunt. Acest serviciu te ajuta sa comunici cu dealerii care vand utilaje forestiere second hand.

Este posibila finantarea unei achizitii sau a transportului de utilaje forestiere second hand?

Da, este posibil. Mascus va juta de asemenea cu finantarea sau transportul oricarei achizitii de utilaje forestiere second hand. Daca sunteti interesati de aceasta optiune, completati cererea online pentru serviciul financiar sau de transport. Cererea este disponibila sub fiecare anunt.

Utilaje pentru constructii second hand


Daca sunteti in cautare de utilaje pentru constructii second hand de vanzare, ar trebui sa stiti ca in toate subcategoriile din Mascus.ro puteti gasi utilaje constructii second hand de vanzare, plasate fie de catre Dealeri, fie de catre companiile de constructii. Totusi, trebuie sa stiti ca, daca vreti sa cumparati echipament gasit pe Mascus, trebuie sa contactati direct vanzatorul. Mascus nu participa la tranzactie si nu are de vanzare utilaje pentru constructii second hand.

Pentru a contacta vanzatorul, puteti utiliza formularul online, disponibil sub adresa vanzatorului sau pur si simplu sunati la numerele de telefon afisate.
In timpul conversatiei telefonice, va rugam sa anuntati vanzatorul ca aveti datele de contact de la Mascus. Astfel, dealeri de utilaje second hand vor stii ca e benefic sa foloseasca serviciile noastre.

miercuri, 17 februarie 2010

Tractor John Deere 6310 de vanzare

Tractorul John Deere 6310 este din anul 2001, are 7.800 ore de utilizare si costa = 134.611 RON (32.725 EUR). Face parte din grupa de tractoare cu 100-119 cp, cu 4 cilindri si cabina normala. Locatia: Urziceni/Romania.
Pentru mai multe informatii, cautati John Deere 6310 pe Mascus.ro

Tractoare de vanzare

Mascus este una dintre cele mai mari piete electronice de vanzare si cumparare de tractoare second hand. Va ofera toate marcile mari si toate tipurile de tractoare second hand, inclusiv tractoare John Deere, Claas, Fiat, MAN, UTB, MF, Deutz-Fahr, Same, Tractoare Ford, Tractoare New Holland, Zetor, Lamborghini, Massey Ferguson, Leyland, Renault, Case IH, Case New Holland, Volvo BM, McCormick, Belarus, Valtra, Valmet, Fendt, Case, Kubota, Caterpillar, JCB, Landini etc.


O varietate mare de marci si modele de tractoare second hand, sunt disponibile spre vanzare pe Mascus – de ex: Tractoarele John Deere - 6910, 5500, 6420, 4050, 2650, 6300, 1950, 1140, 6920, 7810, 6920, 6810; Massey Ferguson - 3080, 7490, 6170, 6190, 6910, 8250, 2405-4, 6270-4, 6180-4, 6480, 6190, 5455; Tractoarele New Holland - TS115, TM165, TS135A, TM175, TM190, TM150, TM175, TS100, TL100, TL90; Tractoarele Ford - 8240 SLE, 7710, 7740 SLE, TN75S, TM150RC, TM135, 8340SLE, 8560C4, 7810, 1220, TN750 si multe altele...

marți, 16 februarie 2010

Mascus Romania

Cea mai mare piata online pentru cumpararea si vanzarea de utilaje si echipamente second hand.

Produsele promovate includ:
Tractoare second hand, Remorci si Camioane.

Specializate in domeniile:
Utilaje constructii, Utilaje agricole, Agricultura, Stivuire,

Utilaje forestiere
, Transport si Silvicultura.