luni, 4 octombrie 2010

Combinele agricole CLAAS


Acestea sunt printre cele mai bune si rezistente utilaje pe care le poti cumpara. Combinele agricole CLAAS se gasesc intr-o larga varietate de marimi, indiferent de care sunt nevoile tale pentru recoltare. Fiecare din noul model Lexion au legendara putere a masinariilor CAT. Combinatia de putere si eficienta, impreuna cu numele „CLAAS” a dus la aparitia celor mai avansate combine din industrie. Fie ca vrei sa iti iei un nou Lexion sau una dintre utilajele mai vechi, cu siguranta nu vei da gres cand apelezi la acasta marca de combine.

In fiecare an, firma CLAAS primeste multe decernari pentru produsele lor. Ei au fost decernati cu premiul pentru cea mai buna inovatie in domeniul ingineriei 4 ani la rand, de catre Societatea Americana a Agriculturii si Biologiei. Au primit aceasta prestigioasa decernare datorita abilitatilor combinelor lor de a folosi tehnologii avansate pentru recoltarea diferitelor tipuri de recolte odata, folosint o varietate mare de echipamente frontale. Acest lucru a marit productivitatea combinelor CLASS in fata rivalilor lor. Fiecare utilaj CLAAS este conceput pentru a economisi timp si efort, facand astfel mai usoara pentru tine rezolvarea sarcinilor.

Cand vrei sa cumperi o combina, exista cateva lucruri care sunt foarte importante. In primul rand siguranta, in al doilea usurinta de folosire si apoi productivitatea. In toate aceste aspecte, combinele CLAAS isi depasesc competitorii si sunt lidere de piata. Daca vrei sa cumperi o combina si te-ai saturat sa duci tu in spate tot greul muncii, atunci combina CLAAS este cea mai buna alegere. In agricultura, fiecare secunda inseamna bani, iar daca poti petrece mai mult timp ocupandu-te de ea si mai putin timp luptandu-te cu echipamentul care nu vrea sa functioneze, atunci vei fi mult mai productiv. Firma CLAAS s-a concentrat sa te ajute sa iti atingi scopul cu ajutorul combinelor lor agricole de inalta calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu