miercuri, 27 octombrie 2010

Stivuitoarele HYSTER


Stivuitoarele Hyster se fabrica inca din anul 1920. Cu o mostenire atat de mare, cumpararea unui stivuitor Hyster este o alegere buna.

Cei de la Hyster sunt constienti de grijile privind mediul inconuurator. Stivuitoarele electrice Hyster sunt printre cele mai bune din lume. Avand la dispozitie modele cu 3 si 4 roti, cu siguranta vei gasi stivuitorul potrivit cerintelor tale. Stivuitoarele cu 3 roti au o capacitate maxima de ridicare cuprinsa intre 1 si 2 tone, la o inaltime cuprinsa intre 3,3 si 3,8 m. Cele cu 4 roti au o capacitate maxima de ridicare cuprinsa intre 1,6 si 5,5 tone, la o inaltime cuprinsa intre 3,3 si 3,9 m.

Caracteristicile stivuitoarelor Hyster
Acestea se gasesc in variantele diesel si pe gaz. In functie de preferinta combustibilului, aceste modele au capacitati maxime de ridicare cuprinse intre 1,6 si 7 tone. Inaltimea maxima e cuprinsa intre 5,3 si 6,2 m. Pentru sarcini mai grele, stivuitoarele Hyster sunt propulsate exclusiv de un motor diesel. Capacitatea maxima de ridicare este de 8 tone, la o inaltime maxima de 6,5 m.

De asemenea, exista modele concepute pentru lucrul cu cele mai grele incarcaturi. Aceste masinarii au capacitati de ridicare cuprinse intre 8 si 16 tone si sunt propulsate fie de un motor diesel, fie de unul pe gaz. Inaltimea maxima de ridicare este de 5,4 m. Pe masura ce ai de rezolvat sarcini si mai grele, optiunile se limiteaza la stivuitoarele propulsate de motoarele electrice. Capacitatile de incarcare sunt cuprinse intre 16 si 47 tone, la o inaltime cuprinsa intre 4,9 si 11 m.

Stivuitoarele Hyster sunt concepute si testate pentru a fi durabile si pentru a oferi siguranta. Indiferent de sarcina pe care o ai, exista un stivuitor Hyster potrivit pentru tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu