marți, 12 octombrie 2010

Stivuitoarele Mitsubishi


Cand cumparati un stivuitor Mitsubishi, veti stii ca ati achizitionat un echipament de incredere, care nu se va strica prea usor, ci va rezista ani buni. Firma de stivuitoare Mitsubishi e un lider in acest domeniu, cu prezenta internationala in Europa, America de Nord si Asia. Acest lucru inseamna ca veti putea gasi mereu componente de schimb pentru aceste stivuitoare si veti stii ca vor fi calitative. Indiferent de sarcina pe care o aveti de indeplinit, exista un stivuitor Mitsubishi care vi se potriveste.

Stivuitoarele Mitsubishi de top
De exemplu, modelul Mitsubishi FD 25K este un stivuitor cu 4 roti, cu o capacitate de ridicare de 2,5 tone si cu o inaltime maxima a soferului de2140 mm. Daca aveti nevoie de o inaltime mai mare, atunci aruncati o privire asupra modelului FD 35-600. Acest stivuitor Mitsubishi are o capacitate de ridicare de 3,5 tone, la o inaltime de 3,5 m, cu o lungime a bratelor de 1,2 m. De asemenea, s-ar putea sa fiti interesati de modelul Mitsubishi FD 30NT, care are o capacitate de ridicare de 5 kg si o inaltime maxima de 4 m. Acest model are o capacitate de transport de 4360 kg. Fiecare dintre aceste stivuitoare Mitsubishi sunt masinarii puternice, care sunt manevrate cu usurinta si confort. Fiecare au incorporate sisteme de siguranta, precum barile de protectie ale cabinei. Pentru sarcinile mari, exista modelul Mitsubishi FD45K, cu cabina inchisa si o capacitate de ridicare de 4,5 tone.

Daca nu sunteti in cautare de masinarii cu asa o putere, exista modele Mitsubishi pentru nevoile voastre. Exista o diversitate de masinarii mici, propulsate electric. De exemplu, modelul FBT18, care are o capacitate de ridicare de 1,8 tone, la o inaltime maxima de 3,1 m sau modelul FB20, cu 4 roti si caracteristici asemanatoare cu anteriorul.

Toate astea va arata ca, orice nevoie ati avea, exista un stivuitor Mitsubishi care sa va ajute sa va duceti la bun sfarsit sarcina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu