miercuri, 27 octombrie 2010

Stivuitoarele HYSTER


Stivuitoarele Hyster se fabrica inca din anul 1920. Cu o mostenire atat de mare, cumpararea unui stivuitor Hyster este o alegere buna.

Cei de la Hyster sunt constienti de grijile privind mediul inconuurator. Stivuitoarele electrice Hyster sunt printre cele mai bune din lume. Avand la dispozitie modele cu 3 si 4 roti, cu siguranta vei gasi stivuitorul potrivit cerintelor tale. Stivuitoarele cu 3 roti au o capacitate maxima de ridicare cuprinsa intre 1 si 2 tone, la o inaltime cuprinsa intre 3,3 si 3,8 m. Cele cu 4 roti au o capacitate maxima de ridicare cuprinsa intre 1,6 si 5,5 tone, la o inaltime cuprinsa intre 3,3 si 3,9 m.

Caracteristicile stivuitoarelor Hyster
Acestea se gasesc in variantele diesel si pe gaz. In functie de preferinta combustibilului, aceste modele au capacitati maxime de ridicare cuprinse intre 1,6 si 7 tone. Inaltimea maxima e cuprinsa intre 5,3 si 6,2 m. Pentru sarcini mai grele, stivuitoarele Hyster sunt propulsate exclusiv de un motor diesel. Capacitatea maxima de ridicare este de 8 tone, la o inaltime maxima de 6,5 m.

De asemenea, exista modele concepute pentru lucrul cu cele mai grele incarcaturi. Aceste masinarii au capacitati de ridicare cuprinse intre 8 si 16 tone si sunt propulsate fie de un motor diesel, fie de unul pe gaz. Inaltimea maxima de ridicare este de 5,4 m. Pe masura ce ai de rezolvat sarcini si mai grele, optiunile se limiteaza la stivuitoarele propulsate de motoarele electrice. Capacitatile de incarcare sunt cuprinse intre 16 si 47 tone, la o inaltime cuprinsa intre 4,9 si 11 m.

Stivuitoarele Hyster sunt concepute si testate pentru a fi durabile si pentru a oferi siguranta. Indiferent de sarcina pe care o ai, exista un stivuitor Hyster potrivit pentru tine.

marți, 12 octombrie 2010

Stivuitoarele Mitsubishi


Cand cumparati un stivuitor Mitsubishi, veti stii ca ati achizitionat un echipament de incredere, care nu se va strica prea usor, ci va rezista ani buni. Firma de stivuitoare Mitsubishi e un lider in acest domeniu, cu prezenta internationala in Europa, America de Nord si Asia. Acest lucru inseamna ca veti putea gasi mereu componente de schimb pentru aceste stivuitoare si veti stii ca vor fi calitative. Indiferent de sarcina pe care o aveti de indeplinit, exista un stivuitor Mitsubishi care vi se potriveste.

Stivuitoarele Mitsubishi de top
De exemplu, modelul Mitsubishi FD 25K este un stivuitor cu 4 roti, cu o capacitate de ridicare de 2,5 tone si cu o inaltime maxima a soferului de2140 mm. Daca aveti nevoie de o inaltime mai mare, atunci aruncati o privire asupra modelului FD 35-600. Acest stivuitor Mitsubishi are o capacitate de ridicare de 3,5 tone, la o inaltime de 3,5 m, cu o lungime a bratelor de 1,2 m. De asemenea, s-ar putea sa fiti interesati de modelul Mitsubishi FD 30NT, care are o capacitate de ridicare de 5 kg si o inaltime maxima de 4 m. Acest model are o capacitate de transport de 4360 kg. Fiecare dintre aceste stivuitoare Mitsubishi sunt masinarii puternice, care sunt manevrate cu usurinta si confort. Fiecare au incorporate sisteme de siguranta, precum barile de protectie ale cabinei. Pentru sarcinile mari, exista modelul Mitsubishi FD45K, cu cabina inchisa si o capacitate de ridicare de 4,5 tone.

Daca nu sunteti in cautare de masinarii cu asa o putere, exista modele Mitsubishi pentru nevoile voastre. Exista o diversitate de masinarii mici, propulsate electric. De exemplu, modelul FBT18, care are o capacitate de ridicare de 1,8 tone, la o inaltime maxima de 3,1 m sau modelul FB20, cu 4 roti si caracteristici asemanatoare cu anteriorul.

Toate astea va arata ca, orice nevoie ati avea, exista un stivuitor Mitsubishi care sa va ajute sa va duceti la bun sfarsit sarcina.

luni, 4 octombrie 2010

Combinele agricole CLAAS


Acestea sunt printre cele mai bune si rezistente utilaje pe care le poti cumpara. Combinele agricole CLAAS se gasesc intr-o larga varietate de marimi, indiferent de care sunt nevoile tale pentru recoltare. Fiecare din noul model Lexion au legendara putere a masinariilor CAT. Combinatia de putere si eficienta, impreuna cu numele „CLAAS” a dus la aparitia celor mai avansate combine din industrie. Fie ca vrei sa iti iei un nou Lexion sau una dintre utilajele mai vechi, cu siguranta nu vei da gres cand apelezi la acasta marca de combine.

In fiecare an, firma CLAAS primeste multe decernari pentru produsele lor. Ei au fost decernati cu premiul pentru cea mai buna inovatie in domeniul ingineriei 4 ani la rand, de catre Societatea Americana a Agriculturii si Biologiei. Au primit aceasta prestigioasa decernare datorita abilitatilor combinelor lor de a folosi tehnologii avansate pentru recoltarea diferitelor tipuri de recolte odata, folosint o varietate mare de echipamente frontale. Acest lucru a marit productivitatea combinelor CLASS in fata rivalilor lor. Fiecare utilaj CLAAS este conceput pentru a economisi timp si efort, facand astfel mai usoara pentru tine rezolvarea sarcinilor.

Cand vrei sa cumperi o combina, exista cateva lucruri care sunt foarte importante. In primul rand siguranta, in al doilea usurinta de folosire si apoi productivitatea. In toate aceste aspecte, combinele CLAAS isi depasesc competitorii si sunt lidere de piata. Daca vrei sa cumperi o combina si te-ai saturat sa duci tu in spate tot greul muncii, atunci combina CLAAS este cea mai buna alegere. In agricultura, fiecare secunda inseamna bani, iar daca poti petrece mai mult timp ocupandu-te de ea si mai putin timp luptandu-te cu echipamentul care nu vrea sa functioneze, atunci vei fi mult mai productiv. Firma CLAAS s-a concentrat sa te ajute sa iti atingi scopul cu ajutorul combinelor lor agricole de inalta calitate.