luni, 17 ianuarie 2011

Stivuitoare CAT



Cei de la Caterpillar ne-au oferit masinarii si utilaje de constructii de mai bine de 80 de ani. Masinariile lor sunt pentru toate domeniile, de la minarit si excavat, pana la generatoare si alte solutii energetice. Pe langa acestea, firma Caterpillar este implicata in fabricarea stivuitoarelor. Stivuitoarele CAT sunt excelente pentru o larga varietate de sarcini.


Stivuitoarele CAT de top

De exemplu, modelul CATV180C, care este catalogat ca si utilaj pentru teren accidentat. Acesta este potrivit pentru sarcinile exterioare, paduri, in jurul cladirilor, in constructii si in alte zone unde este necesara folosinta unui stivuitor pentru sarcini grele, pe terenuri accidentate. Acest stivuitor diesel are o capacitate de ridicare de 8 tone, ceea ce il face ideal pentru sarcinile grele. Pe langa aceste caracteristici, acesta are cabina inchisa, care il protejeaza pe sofer de accidente.


Exista, de asemenea, modelul CAT V50 DSA, o masinarie pe 4 roti. Spre deosebire de modelul CATV180C, acesta este potrivit pentru sarcinile mici si pentru manevrele in zone stramte. Modelul CATV50 are o capacitate de ridicare de 2,7 tone, care este net inferioara fata de cea a modelului the CATV180C.


Un alt model prezent pe piata este CATV225C, care este o masinarie tot pe 4 roti. Acesta este un model cu o capacitate de ridicare de 10 tone, fiind capabil sa ajunga la inaltimi considerabile. Acest stivuitor poate fi folosit in situatiile unde incarcaturile greoaie trebuie amplasate la inaltimi mari.


Acestea sunt doar cateva dintre stivuitoarele CAT pe care le puteti gasi pe piata in prezent. Caterpillar este un brand cunoscut in ceea ce tine de constructii si echipamentul industrial. Modelele lor de stivuitoare sunt bine cunoscute in intreaga lume. Atata timp cate este o cerere de stivuitoare pe planeta, atunci exista si o cerere de stivuitoare Caterpillar.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu