marți, 18 ianuarie 2011

Excavatoarele Liebherr


Firma Liebherr produce echipament de constructii inca din 1949. A inceput prin constructia macaralelor turn. Cand aceasta masinarie a devenit un succes mare, firma a inceput sa isi extinda lista productiei. In ziua de azi, ei fabrica printre cele mai delicate utilaje de constructii disponibile.


Unele dintre cele mai populare utilaje construite sunt excavatoarele Liebherr. Liebherr produce doua tipuri de excavatoare: pe roti si pe senile. Ambele modele sunt controlate hidraulic si sunt construite la cele mai inalte standarde. Liebherr dezvolta propria lor tehnologie a componentelor. Toate masinariile au motoare diesel si sisteme hidraulice.


Excavatoarele pe roti sunt folosite adesea pentru proiecte mai mari, printre care constructii, demolari si minerit. Exista 8 modele diferite din care poti sa alegi. Cel mai mic model este A900 C Litronic. Poate sa ridice pana la 19,5 tone si are un motor de 129 cai putere. Cel mai mare excavator pe roti este A974 B Litronic Material Handler. Aceasta masinarie masiva poate ridica pana la 180 de tone si are un motor de 490 cai putere. Celelalte 6 modele isi incadreaza caracteristicile intre cele doua mentionate mai sus. Capacitatea de ridicare si caii putere difera la fiecare, precum si capacitatea de transport.


Excavatoarele pe senile au fost construite in masa si include accesorii optionale. Exista 15 astfel de masinarii diferite. Masina pe care o alegi ar trebui sa se potrivesca perfect zonei de lucru. Cea mai mica este R 914 C Litronic. Poate ridica o greutate de 25 de tone, are un motor de 157 cai putere si un volum de ridicare al cupei de 1 500 de litri. Cel mai mare si mai puternic excavator este R 9800. Aceasta masinarie are o capacitate de ridicare de 804 tone, un motor de 4 000 cai putere si un vulom de ridicare al cupei de 40 000 de litri. Fiecare din cele 15 edxcavatoare pe senile sunt disponibile cu diferite accesorii, printre care o cupa inversa si accesoriile de demolare.

Liebherr continua sa produca printre cele mai puternice excavatoare de pe piata. Aceste masinarii sunt concepute si realizate folosind doar cele mai delicate materiale si procese de productie din industria de standarde inalte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu