miercuri, 19 ianuarie 2011

Stivuitoarele telescopice Merlo


Cu mai mult de 65 de modele de stivuitoare telescopice, firma Merlo este al treilea mare producator de utilaje grele din Europa. De asemenea, detine multe autorizatii si inovatii. Incepand din 1912, doar intre anii 1920 si 1930 firma Merlo a fost cunoscuta pentru fabricarea hartiei locale si printre producatorii de beton. Pana in anul 1970 firma a adaugat productiei lor utilajele grele, precum sunt betonierele cu incarcator propriu si basculantele. In anul 1982 Merlo a produs primul stivuitor telescopic si atunci a inceput sa capete forma mostenirea acestei firme.


Modele de stivuitoare telescopice Merlo de top

Seria Panoramic Compact a fost initial produsa pentru a sprijini cererea masinariilor joase si inguste, concentrandu-se in mare pe sectorul de constructii si agricultura. Puterea este data de un motor turbodiesel Perkins, de 74,5 kW, Euro III. Designul nou al sasiului a asigurat o latime de 2 m, cu o inaltime medie de 2,15 m, si un alt model, cu o inaltime de doar 2 m. Modelul P32.6 ofera o lungime a bratelor de 6 m, cu un brat in doua sectiuni, pe cand modelul P28.8 ofera 4 variante cu brate pana la 8 m, avand o lungime a bratelor cuprinsa intre 6,4 si 8,2 m. Acest model este singurul model compact produs de ei, care ofera inaltimea aceasta. Suspensia hidraulica este disponibila pentru ambele modele.


Seria Turbofarmer a fost conceputa pentru scopurile tuturor agricultorilor. 16 modele diferite ofera o varietate de brate telescopice, care ridica greutati cuprinse intre 3,4 si 4,1 tone, la inaltimi cuprinse intre 7 si 9,7 m. Aceste modele sunt late de 2 m si au o inaltime sub 2 m. 8 dintre modele pot fi achizitionate cu brate telescopice ce se ridica la inaltimi de 6-8,2 m. Motorul cu turbocompresor este disponibil in variante de 102 sau 140 cai putere.


Sistemul hidraulic “Load-Sensing” a fost implementat pentru a crea o mai mare eficienta si viteza pentru modelele de top. Aceasta tehnilogie este recent adaugata si modelelor din seria Panoramic Compact.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu