marți, 25 ianuarie 2011

Stivuitoarele Jungheinrich


Aceste stivuitoare reprezinta mai mult decat o denumire germana amuzanta. Este numele unei marci fenomenale de stivuitoare. Numita dupa Jorg Heinrich, jucator german de fotbal, firma Jungheinrich incorporeaza multe dintre aceleasi principii pe car le avea legendarul jucator: curaj, putere si flexibilitate.


Stivuitoarele Jungheinrich de top

Aruncand o privire asupra specificatiilor unor serii precum EFG sau DFG, ne putem da seama clar ca principiile amintite mai sus sunt indeplinite. Seria EFG, precum ar fi modelul EFG 430, sunt actionate electric si au bratele in doua segmente. Modelul EFG430 are o capacitate de ridicare de 3 tone. In timp ce nu are o cabina inchisa total, are aparatoare deasupra capului soferului. Acest tip de stivuitor isi gaseste intrebuintarea cel mai bine intr-un depozit, manevrand paletele mari sau containerele care nu depasesc cu mult grosimea aparatorilor, pentru a nu fi supus unui risc major de accidentare.


Cele din seria DFG au un motor diesel (litera „D” din DFG) si are brate formate din trei segmente, spre deosebire de cele din seria EFG, care le au din doua segmente. Acest lucru le permite sa le ridice la o inaltime de 4,5 m si sa aiba o capacitate de ridicare de 4 tone, oferindu-le putere in plus fata de modelele EFG. De asemenea, spre deosebire de cele din seria EFG, acestea au cabina inchisa total, care ofera o protectie suplimentara. Timpul petrecut in interiorul unui stivuitor DFG 40 depinde in functie de soferi, deoarece siguranta si confortul oferit poate sa faca pe oricine sa se gandeasca la mutarea (permanenta) intr-un astfel de vehicul.


Stivuitoarele Jungheinrich sunt situate in topul celor mai bune pe care le puteti gasi pe piata. In aceasta industrie, am vazut adesea firme care au incercat sa faca ceva si au disparut repede, insa cei de la Jungheinrich au oferit stivuitoare care isi fac treaba de zeci de ani si continua sa faca parte din cest fundal, inca multi ani la rand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu